Як назавжди видалити або закрити обліковий запис електронної пошти Outlook.com

Служба веб-пошти корпорації Майкрософт, Outlook.com, постачається з усіма товарами, такими як величезна кількість місця для зберігання, кращі функції редагування, захоплюючий інтерфейс і, звичайно, підтримка сайтів соціальних мереж. Усі ці функції та багато іншого роблять послугу веб-пошти першим вибором для користувачів. Але з якихось причин, якщо ви хочете назавжди закрити або видалити обліковий запис електронної пошти Outlook, ось як ви можете це зробити.

Outlook для Windows 10

Дуже важливо змінити всі адреси електронної пошти на альтернативні перед видаленням облікового запису Outlook.com, якщо ви використовували одну і ту ж адресу Outlook для будь-яких інших служб.

Ви також повинні це знати. Щоб назавжди закрити обліковий запис електронної пошти Outlook.com, потрібно закрити обліковий запис Microsoft. Коли ви закриваєте свій обліковий запис Microsoft, ваша електронна пошта та контакти видаляються із серверів Microsoft і не можуть бути відновлені. Якщо ви використовуєте свій обліковий запис Microsoft із службами Xbox, Skype, OneDrive або іншими службами Microsoft, ви більше не зможете отримати доступ до цих служб.

Видаліть або закрийте обліковий запис електронної пошти Outlook.com

Щоб закрити обліковий запис електронної пошти Outlook, Hotmail або Live, виконайте такі дії:

  1. Увійдіть у свій обліковий запис електронної пошти
  2. Відвідайте це посилання Microsoft.
  3. Введіть свій пароль ще раз
  4. підтвердьте свою особу через альтернативний ідентифікатор електронної пошти або номер телефону.
  5. Дотримуйтесь інструкцій до кінця, щоб видалити обліковий запис.

Закрийте обліковий запис електронної пошти Outlook.com

Коли ви натискаєте кнопку Далі, Outlook попросить вас перевірити заяву про конфіденційність та файли cookie. Окрім цього, він надасть вам інформацію про те, що відбувається з вашою інформацією, якщо ви вирішите закрити свій обліковий запис.

Тоді нарешті він попросить вас підтвердити свій рахунок, щоб закрити його.

Врешті-решт, вам буде запропоновано деактивувати свій обліковий запис Outlook / Hotmail. Щойно ви це зробите, ваш рахунок буде закрито.

Microsoft резервує вашу електронну адресу навіть після того, як ви закрили свій обліковий запис на 60 днів . Протягом цього періоду, якщо ви хочете повторно активувати свій рахунок, ви можете легко це зробити.

Пов’язані читання:

  • Як назавжди вимкнути або видалити обліковий запис Gmail
  • Як назавжди видалити обліковий запис Yahoo.
Закрийте обліковий запис електронної пошти Outlook.com